Notícies

Peníscola realitzarà obres de millora i adequació en les instal·lacions del Pavelló Poliesportiu
18 agosto 2018

Peníscola realitzarà obres de millora i adequació en les instal·lacions del Pavelló Poliesportiu

Les Regidories d’Esports i Urbanisme de l’Ajuntament de Peníscola estan treballant conjuntament en el procés de realització d’obres de millora i adequació en el Pavelló Poliesportiu del municipi.

El regidor d’Urbanisme, Romualdo Forner, explica que "després de l’última ampliació de les grades del poliesportiu municipal són necessaris aquests treballs, així com adaptar-se a la normativa de competició que exigeix la Lliga Nacional de Futbol Sala".

La licitació pública per redactar el projecte de “Reforma i ampliació del pavelló poliesportiu” es va escometre a principis d’any i va ser adjudicat a l’empresa ALECO E2E DISEÑO-PLAY INGENIEROS. Ara, "després de més de dos mesos de treball han lliurat el projecte, que ha sigut supervisat favorablement per l’oficina municipal de supervisió de projectes", afegeix Forner. En aquest moment, es troba en fase de redacció del Plec de Clàusules Administratives Particulars previ a la licitació per a l’execució del projecte.
L’import total de les obres serà de 691.000€, quantitat que estarà cofinançada per la Diputació Provincial a través del Pla Castelló 135.

Concretament, les obres que es licitaran consistiran a l’ampliació per donar cabuda a un nou gimnàs – deixant l’actual com a magatzems -, una sala multiusos i la diversificació d’accessos diferenciats als diferents espais per a públic i equips. A més, els treballs també consistiran en la construcció d’uns nous lavabos per donar servei a les noves grades, en la nova construcció d’una sala de premsa i d’una sala de primers auxilis, en l’ampliació d’il·luminació suficient per a la retransmissió de TV i en la instal·lació d’una nova plataforma de TV. "Totes aquestes millores suposaran l’acompliment escrupolós de totes les condicions assenyalades per la Lliga Nacional de Futbol Sala", subratlla la regidora d’Esports del consistori, Raquel París.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola