Notícies

Peníscola la VII Edició del Cicle Indoor
13 agosto 2018

Peníscola la VII Edició del Cicle Indoor

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola, juntament amb l’Associació Cicle Indoor de la localitat, ha presentat aquest matí la setena edició de l’esdeveniment esportiu vinculat a aquesta disciplina, que es desenvolupa en el Passeig Marítim amb gran expectació.

El VII Cicle Indoor Ciutat de Peníscola tindrà lloc el pròxim 1 de setembre i constarà de sis hores de classe impartides per monitors professionals. Un any més, l’esdeveniment comptarà amb “un alt nivell de participació, ja que ja hem assolit els dos-cents inscrits”, ha explicat la presidenta de l’entitat organitzadora, Dolo Bayarri, qui ha destacat que "les inscripcions es van esgotar a les poques hores d’obrir el termini". Les classes es realitzaran d’11.00h a 13.00h i de 17.00h a 20.00h i les acreditacions dels participants es recolliran a les 10.00h. Des de l’Associació han confirmat que , aquest any, l’esdeveniment comptarà amb la participació d’instructors com Pere Ferrer, Robert Jiménez i Rubén Alonso, membres de l’equip oficial Best Cycling. A més de tractar-se d’una cita esportiva ja consolidada, el Cicle Indoor té caràcter solidari, ja que col·labora amb l’Associació Pulseras Candela, la qual ha elaborat un disseny especial de braçalets per a l’ocasió amb els colors corporatius.

“Estem parlant d’una activitat esportiva que combina un escenari d’excepció, una organització de 10 i un gran interés i seguiment per part de la ciutadania, factors que ha afavorit que es tracte d’una cita consolidada, per la qual cosa vull felicitar al Cicle Indoor i a tots els seus participants” ha explicat l’alcalde, Andrés Martínez.

Un altre dels punts destacats per part de l’associació ha sigut la dimensió nacional de l’esdeveniment. "Comptem amb inscripcions que arriben des d’Andalusia, Astúries, Barcelona, País Basc, Andorra, Madrid, Castella i Lleó o Extremadura, a més de tots aquells procedents de la Comunitat Valenciana i de municipis veïns", ha subratllat un dels membres de l’organització, Manu Tejedor. Per la seua banda, la responsable de l’àrea d’Esports del consistori, Raquel París, també ha volgut agrair la tasca que realitza l’Associació Cicle Indoor i la participació en l’esdeveniment de Pulseras Candela. "Es tracta d’un esports amè, divertit i de poc impacte que, any rere any, aconsegueix xifres de rècord en inscripcions".

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola