Notícies

El Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola s’inicia amb un espectacle adreçat al públic en família
02 agosto 2018

El Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola s’inicia amb un espectacle adreçat al públic en família

Anit es va celebrar en el Pati d’Armes del Castell la inauguració de la XXIII Edició del Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola amb el concert de La Galería del Claroscuro. El grup alacantí va interpretar Johann Sebastian Bach, la vida loca de un ogro genial, un espectacle adreçat al públic en família. Aquesta primera cita musical va ser gratuïta i va esgotar totes les localitats, ja que es va assolir la fita de 300 espectadors.

Amb aquest èxit de participació arranca un nou cicle que continuarà aquesta nit amb la celebració de l’espectacle piromusical en la platja Nord, a càrrec de la Pirotècnia Peñarroja de la Vall d'Uixó a les 23.59h, en què s’interpretarà una selecció d’obres de Georg Friedrich Händel.

Continuant amb els concerts en el castell, demà arribarà el torn de Capella de Ministrers sota la direcció de Carles Magraner i la interpretació de Chiaroscuro. Luces y sombras del barroco español. Les actuacions en el Pati d’Armes tindran lloc a partir de demà i s’estendran fins al dia 11 d’agost, excepte el diumenge 5. Després de Capella de Ministrers, actuarà The Royal Baroque, el dia 4; Delirivm música y Pilpira Teatro i Teatres de la llum, el dia 6; Carlos Núñez, el dia 7; Jordi Savall, el dia 8; Ensemble Inégal, el 9; Harmonia del Parnàs, el dia 10, i Al Ayre Español, el dia 11 d’agost.

Venda d’entrades

A més del primer concert, l’actuació del dia 6 també serà gratuïta i es podrà accedir amb les invitacions que es repartiran en els punts de venda aqueix mateix dia. El preu de les entrades és de 12€ i poden adquirir-se en l’Oficina d’Informació Turística del Passeig Marítim en horari de 10.00h a 14.00h i de 17.00h a 20.00h o en la taquilla del Castell, de 21.00h a 22.30h. A més, poden comprar-se també en www.entradas.com

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola