Notícies

Peníscola clausurarà el Festival de Teatre Clàssic amb la doble representació de Nerón
28 julio 2018

Peníscola clausurarà el Festival de Teatre Clàssic amb la doble representació de Nerón

La XXI Edició del Festival de Teatre Clàssic de Peníscola, impulsat per la Diputació de Castelló, posarà fi aquest cap de setmana al cicle d’actuacions amb el gran espectacle Nerón. Amb la representació de l’obra d’E. Galán dirigida per Alberto Castrillo-Ferrer i la companyia Secuencia 3 i coproduïda pel Festival Internacional de Teatre Clàssic de Mérida, aquesta cita cultural viurà aquesta nit i demà, les dos últimes sessions amb un espectacle únic.

L’actor Raúl Arévalo interpretarà a Neró en una obra que arriba a la Ciutat a la Mar, després de celebrar el seu èxit en el Festival de Mérida, un referent internacional. Amb aquesta representació, el festival baixarà el teló d’una edició d’èxit, que ha aconseguit omplir el pati de butaques en totes les seues funcions. "El Festival de Teatre Clàssic de Peníscola s’ha convertit en un important referent per al turisme cultural de la província, així com de l’oferta complementària de qualitat al turisme", subratlla l’alcalde, Andrés Martínez.

Per la seua banda, el vicepresident primer de la Diputació i diputat de Cultura, Vicent Sales, destaca "que la resposta del públic a la qualitat d’un festival, que s’ha elevat a l’elit del seu gènere en el nostre país, ha sigut immillorable i esperem reeditar el ple absolut aquestes dues últimes nits". Les representacions seran a l’hora habitual, 22.30 hores, en el Pati d’Armes del Castell de Peníscola i la veda d’entrades encara està oberta, fins esgotar-les, en les taquilles del castell, i en línia, en la pàtina web: castillodepeniscola.dipcas.es

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola