Notícies

L’Ajuntament de Peníscola convoca la reunió de coordinació de seguretat i serveis per al Piromusical
19 julio 2018

L’Ajuntament de Peníscola convoca la reunió de coordinació de seguretat i serveis per al Piromusical

Des de la Regidoria de Cultura s’ha convocat aquest matí la reunió de coordinació per a l’operatiu de l’espectacle Piromusical, que tindrà lloc el pròxim dijous 3 d’agost a les  23.59h. A la reunió han acudit les diferents forces de seguretat i els serveis sanitaris que intervindran en el dispositiu.

Representants de Policia Local, Bombers, Guàrdia Civil, Guàrdia Civil de Trànsit, ambulàncies, pirotècnica, Capitania Marítima, Brigada d’Obres i els responsables de les àrees de Governació, Serveis, Trànsit, així com l’alcalde del municipi, Andrés Martínez, han consensuat l’estratègia conjunta per garantir el desenvolupament correcte de d’esdeveniment.

El motiu de la celebració de l’espectacle pirotècnic és l’inici de la XXII Edició del Festival Internacional de Música Antiga i Barroca, que tindrà lloc a Peníscola de l’1 a l’11 d’agost. La regidora de Cultura, Raquel París, assegura que "l’ampli dispositiu vetlarà per la seguretat dels assistents a un dels espectacles més esperats de l’estiu a Peníscola". Un any més, s’instal·larà un punt d’atenció primària sanitària en la zona per atendre possibles incidències i descongestionar així el Centre de Salut en cas necessari.

París ha insistit en la "voluntat de tots els implicats en el desenvolupament coordinat i conjunt de l’operatiu en una de les nits més especials de la ciutat, en la qual el treball que realitzem és invisible per a la majoria, però absolutament necessari".

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola