Notícies

La Regidoria d’Esports de Peníscola presenta l’Escola Esportiva d’Estiu
19 julio 2018

La Regidoria d’Esports de Peníscola presenta l’Escola Esportiva d’Estiu

La regidora de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola, Raquel París, ha presentat aquest matí una nova edició de l’Escola Esportiva, juntament amb l’alcalde, Andrés Martínez, i el responsable de l’empresa OCA Grup, concessionària del servei, Fito Sales.

Les activitats programades dins d’aquesta iniciativa van adreçades a jóvens entre 10 i 17 anys i tindran lloc de dilluns a divendres fins al pròxim 30 d’agost. Aquestes consisteixen en diferents propostes esportives que es desenvoluparan en horari de 16.00h a 20.00h. París ha indicat que "a través de l’organització de l’Escola Esportiva volem fomentar l’esport i l’estil de vida saludable entre els jóvens del municipi". Per la seua banda, Sales explica que "poden inscriure’s a l’escola tant veïns de Peníscola com visitants que vinguen a gaudir d’uns dies de vacances". El preu de les inscripcions varia en funció del nombre de setmanes i inclou camiseta, excursió setmanal i instrucció de monitors especialitzats.

Activitats com el kangoo, cicle indoor, pilates, body pump, caiac, body combat, entrenament per a triatló o embarcacions d’aigua a motor són solament algunes de la programades dins d’aquestes jornades esportives estivals. Andrés Martínez, per la seua banda, anima a tots aquells "jóvens que vulguen practicar esport que s’inscriguen per gaudir-ne d’una manera diferent, amena, divertida i sota supervisió de professionals especialitzats".

Les inscripcions poden realitzar-se en la web de l'Escola d'Estiu (www.escolaestiupeniscola.es), en la web del gimnàs "beat" (www.beatpeniscola.com ) o en les oficines d’Ofertas Costa Azahar del carrer de Vilanova d’Avinyó, 63.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola