Notícies

L'orgull d'un poble i Colors de dolçaina seran la portada i contraportada del Programa de les Festes Patronals de Peníscola 2018
05 julio 2018

L'orgull d'un poble i Colors de dolçaina seran la portada i contraportada del Programa de les Festes Patronals de Peníscola 2018

Després de la posada en marxa d’una campanya en xarxes socials per elegir la imatge de portada i contraportada del programa de Festes Patronals, la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola ha comunicat avui el resultat del concurs. L'orgull d'un poble, de Julián Samper, i Colors de dolçaina, de José Martos, han sigut les elegides com a portada i contraportada respectivament.

Amb un total de 38 imatges i 2709 M’agrada, es va realitzar una preselecció amb les cinc instantànies més votades com a resultat de la votació popular. D’aquestes, el Jurat, format per dos fotògrafs professionals, la Reina i la seua Cort d’Honor 2018 ha elegit les dues fotos esmentades. El primer i segon premi, a més d’ocupar la portada i contraportada del programa, compten amb una remuneració de 200€ i 100€ respectivament.

La regidora de Festes, Raquel París, ha aprofitat l’ocasió per agrair la participació a tots els concursants i per felicitar els dos guanyador. París ha valorat molt positivament els més de 2700 vots i ha explicat que “la decisió d’activar aquest concurs en les xarxes socials, en el perfil de l’Ajuntament, es va prendre amb l’objectiu que hi hagués més participació i que més veïns i veïnes pogueren opinar a través dels «m’agrada».

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola