Notícies

Peníscola homenatja el jove Vicent Llorach, Primer Finalista de Mister International Spain
16 junio 2018

Peníscola homenatja el jove Vicent Llorach, Primer Finalista de Mister International Spain

Aquest matí s’ha celebrat en l’Edifici Sociocultural de Peníscola l’acte de recepció al veí del municipi Vicent Llorach, que va aconseguir coronar-se com a Primer Finalista en el certamen nacional Mister Espanya 2018. L’alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, li ha fet lliurement d’un detall institucional com a símbol d’agraïment per dur el nom de Peníscola amb ell en cadascun dels certàmens de bellesa en els quals el jove ha participat. A l’esdeveniment han acudit els familiars i amics, així com els membres de la corporació municipal.

Vicent, amb 23 anys, compagina els estudis de Magisteri Infantil a València amb la celebració dels certàmens i la seua carrera professional. Martínez li ha proposat ser l’encarregat de presentar el solemne acte de Proclamació amb què donaran inici les Festes Patronals el pròxim 7 de setembre, per tal de reconéixer-ne la constància, la dedicació i les fites aconseguides.

"Estic segur que amb la seua constància, actitud, intel·ligència i humilitat arribarà molt lluny i nosaltres, els peniscolans i peniscolanes, estarem al seu costat per donar-li suport en tot el que es propose", ha subratllat l’alcalde.

Per la seua banda, Llorach, que es prepara per al seu pròxim certamen internacional, ha agraït el suport rebut per part de la ciutadania. "Quan estava a Tenerife preparant-me per al certamen de Mister International Spain no podia creure’m totes les mostres de carinyo rebudes, això em va donar moltíssima força i em vaig sentir orgullós de viure en un poble que és com una família", ha declarat l’actual Mister València. "Poder presentar un dels actes més importants de les Festes és per a mi un honor i estic il·lusionat per aquest nou repte", ha afegit.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola