Notícies

Peníscola clausura el Pla d’Educació Vial impulsat per la Policia Local i en el qual han participat més de 800 estudiants en el municipi
27 abril 2018

Peníscola clausura el Pla d’Educació Vial impulsat per la Policia Local i en el qual han participat més de 800 estudiants en el municipi

 

La Policia Local de Peníscola ha clausurat avui amb un circuit el Pla d’Educació Vial per a més de 800 estudiants en el municipi en col·laboració amb la Direcció General de Trànsit, des de la Secció de Coordinació Provincial de Castelló. Les xarrades informatives dels agents locals van començar el mes de febrer per als alumnes de l’IES Alfred Ayza de la ciutat; concretament, s’ha tracta de traslladar els factors se risc i els valors sobre la seguretat vial per a aquests trams d’edat, que superen els 12 anys. La temàtica, proposada per la Unitat d’Intervenció Educativa de la DGT s’ha adaptat a l’edat dels alumnes de Secundària i Batxillerat, i s’hi ha abordat temes com l’alcohol, les drogues, la velocitat, les distraccions provocades per l’ús de diversos dispositius o els sistemes de seguretat en allò relacionat amb la conducció. En aquest cas, en diverses sessions, les jornades s’han seguit per part de 253 alumnes en el cas de l’institut.

Pel que respecta al CEIP Jaime Sanz, les jornades s’han desenvolupat al llarg del mes d’abril per a un total de 563 alumnes; i s’hi ha traslladat missatges relacionats amb la identificació de senyals de trànsit, els semàfors, etc. I per als alumnes de sisè curs, s’ha realitzat avui un itinerari pràctic on els agents han posat a prova l’aplicació de les normes bàsiques per part dels més menuts.

La regidora de l’àrea de Trànsit, Ana Salgado, ha valorat "la importància d’apostar per l’aplicació d’aquest tipus de plans, útils per als més menuts, que són els adults del futur”; per la seua banda, l’alcalde, Andrés Martínez, ha volgut felicitar la Policia Local per la iniciativa i agrair als centres educatius la seua participació.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola