Notícies

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha subscrit un conveni amb l’agrupació local de Creu Roja Espanyola
19 febrero 2018

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha subscrit un conveni amb l’agrupació local de Creu Roja Espanyola

 

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha subscrit un conveni amb l’agrupació local de Creu Roja Espanyola, “per a la promoció i col·laboració en accions de solidaritat, de cooperació al desenvolupament i benestar social en general, així com en matèria de serveis assistencials i socials, amb especial atenció a col·lectius i a persones amb dificultats per a la seua integració social” ha explicat. Així mateix, es persegueix, amb el referit conveni, “el foment i la participació en programes de la salut i el desenvolupament d’accions formatives encaminades a la consecució de les anteriors finalitats”.
Concretament, la regidora de l’àrea de Benestar Social, María Jesús Albiol, ha especificat que la col·laboració es concretarà en la promoció d’accions amb el voluntariat, treballant de forma conjunta per identificar i concretar les necessitats reals de la població i donant-hi resposta; en l’ajuda complementària a domicili per a persones majors, amb acompanyaments, gestions i mobilitzacions; amb el suport social en situacions de vulnerabilitat extremes, prestant ajudes bàsiques; així com amb un programa de formació i orientació laboral a col·lectius amb dificultat per a la inserció laboral.
La presidenta de l’agrupació local, Isabel Calatayud, ha sigut la responsable de rubricar el conveni, juntament amb l’alcalde, qui ha agraït la seua “implicació i compromís.
L’any passat, l’Ajuntament de Peníscola va cedir un local municipal per al desenvolupament de les activitats de Creu Roja en el municipi, ubicat sobre la Unitat de Respir Familiar, en l’antic consistori mèdic.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola