Notícies

Peníscola coneix el model de rutes turístiques pels escenaris Game of Thrones a Dublín
20 enero 2018

Peníscola coneix el model de rutes turístiques pels escenaris Game of Thrones a Dublín

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola s’ha entrevistat amb un dels agents comercialitzadors de les rutes pels escenaris de la gran producció televisiva en la capital irlandesa per al mercat espanyol.

A més de conéixer el sistema de localització d’escenaris han intercanviat models de distribució i venda de la ruta.

L’Ajuntament de Peníscola, que va posar en marxa les rutes i visites guiades als escneari de rodatge en la ciutat, ja el 2016, ha ampliat per a aquest any el circuit i planteja per a pròximament crear rutes específiques per a cinema i televisió, i n’ha destacat les diverses produccions, com Game of Thrones.

"Conéixer experiències més consolidades en el temps, ampliar els canals de venda del producte i aprendre de llocs on el nostre nou producte és ja un producte d’èxit, que ens permet millorar amb major eficiència i projectar ampliacions de la nostra Peníscola de Cine amb major seguretat" ha explicat la tècnica de l’àrea de Turisme, Belén Miguel, que ha reiterat l’aposta decidida de la destinació per seguir fent promoció de les seues rutes pels escenaris que la ficció cinematogràfica i televisiva han ha triat a Peníscola.

Rutes concretes sobre Game of Thrones, la filmografia de Berlanga, la sèrie El Ministerio del Tiempo o El Cid "són la nostra aposta de futur per a un recorregut que ara les fusiona i que, segur, creixerà i es diversificarà" ha anunciat.

Segueix el treball des de l’Oficina de Rodatges
L’Ajuntament de Peníscola segueix treballant en la seua aposta per facilitar el desenvolupament de rodatge en la localitat. L’any passat, la coneguda sèrie, El Ministerio del Tiempo, rodava part d’un dels seus capítols de la temporada en el litoral verge de la destinació castellonenca, ubicat en el Parc Natural de la Serra d’Irta; a més de la totalitat dels exteriors d’altre dels capítols de la temporada, en el qual el papa Luna tenia un paper destacat. "Pràcticament cada any, en l’última dècada, hem comptat amb una producció amb projecció que ens ha valgut un important reconeixement i ha suposat una promoció inqüestionable de la destinació" ha valorat la responsable de rodatges en l’Ajuntament de la ciutat, Laura Hidalgo, que ha destacat la creixent arribada de produccions publicitàries a la ciutat. "Samsung o LG han sigut dues de les marques internacionals que ens han triat recentment com a escenari per a les seues campanyes publicitàries, així com conegudes marques del món del motor" ha explicat. Posar en valor aquesta relació creixent i estreta de la indústria audiovisual amb Peníscola és una de les apostes de la destinació.


Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola