Notícies

L’OSP posa el punt final al Cicle de Música Clàssica de Peníscola
02 octubre 2017

L’OSP posa el punt final al Cicle de Música Clàssica de Peníscola

L’Orquestra Simfònica de Peníscola, dirigida per Salvador García Sorlí, va ser l’encarregada ahir a la vesprada, de tancar la trenta-tresena edició del Cicle de Concerts de Música Clàssica de la Ciutat a la Mar, amb un espectacular concert en el Palau de Congressos de Peníscola, que va posar de manifest l’alta qualitat d’aquesta formació, que va nàixer en el si de l’Associació Musical Verge de l’Ermitana amb el suport de l’Ajuntament de Peníscola.

En la primera part del concert, el compositor i director vinarossenc, Òscar Senén Orts, va actuar com a director invitat, ja que l’OSP va interpretar dues obres seues, Obertura i concert per a oboè i orquestra en dos moviments. En la segona de les obres, l’oboè vinarossenc, Marc Borràs Castell, va actuar com a solista, ja que la peça estava composta per a ell. El concert es tancava amb Salvador García Sorlí a la batuta i amb la interpretació de la Simfonia núm. 7 en re menor, op. 70 d’Antonin Dvorak en 4 moviments.

Salvador García Sorlí, director del Cicle, ha fet una valoració molt positiva sobre l’edició d’enguany del Cicle. “Novament s’ha posat de manifest que és un Cicle de Música que atrau gran quantitat de públic i estic més que satisfet, perquè tant en els concerts del castell com en els del Palau, hem registrat una afluència massiva”.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola