Notícies

L'Escola d'Estiu a Peníscola arriba a l’equador amb multitud d’activitats, excursions i tallers
10 agosto 2017

L'Escola d'Estiu a Peníscola arriba a l’equador amb multitud d’activitats, excursions i tallers

 

Un any més, l’Escola d’Estiu de Peníscola acull uns 200 xiquets i xiquetes que s’inscriuen setmanalment, d’educació infantil i primària, per gaudir realitzant activitats refrescants if fent amics. Enguany, Ocean Splash, se centra en el món marí i intenta apropar aquest meravellós ecosistema als xiquets i xiquetes que hi participen.

En l’Escola d’Estiu de Peníscola es busca la fusió de les arts amb l’esport, i s’hi inclouen esports alternatius – com Kangoo Power i Zumba – amb excursions i activitats artístiques, com poden ser manualitats amb materials que els xiquets i xiquetes recullen a la platja (petxines, arena...), tallers de cuina, on els participants més menuts aprenen a fer senzills aperitius per si mateixos, o els de robòtica on els xiquets i xiquetes desenvolupen les seues habilitats d’STEM (acrònim anglès per a Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) mentre xalen.

A més, en aquesta edició, s’hi ha introduït l’activitat de Mindfulness, unes sessions de relaxament que han encisar a grans i menuts i que els va deixar tan tranquils que molts van aprofitar-hi per a fer una sonadeta.

El mes de juliol, amb la matrícula quasi completa s’hi han realitzat multitud d’activitats i aquest mes d’agost ha arrancat amb una xifra similar d’inscrits. Queden un muntó d’activitats que els participants esperen amb ganes, com per exemple l’excursió del dia 21 d’agost al parc Aquarama (Benicàssim).

L’Escola d’Estiu de Peníscola tancarà les portes fins a l’any que ve amb el Festival de Final de Curs, que tindrà lloc en el Palau de Congressos el dia 29 d’agost, i haurà fet l’estiu més amé als xiquets i xiquetes de Peníscola i fins i tot a visitants, que aprofiten aques programa de la Regidoria de Benestar Social per complementar l’oferta d’oci dels per als més menuts durant les seues vacances.l

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola