Notícies

'Camí de l'Ermitana' i 'Colors de setembre', ambdues de Pere Martell, portada i contraportada del programa de Festes Patronals de Peníscola 2017
17 julio 2017

'Camí de l'Ermitana' i 'Colors de setembre', ambdues de Pere Martell, portada i contraportada del programa de Festes Patronals de Peníscola 2017

 

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola, després de la posada en marxa d’una campanya en xarxes socials per a aconseguir la imatge de portada i contraportada del programa de Festes Patronals, ha comunicat avui el resultat del concurs. La imatge titulada Camí de l’Ermitana i la instantània Colors de setembre han sigut les triades com a portada i contraportada respectivament, ambdues de Pere Martell, veí de la localitat.

Amb 21 imatges a concurs i un total de 2647 “m’agrada” comptabilitzats, es va realitzar, després de la votació popular, la preselecció amb les cinc instantànies més votades, de les quals, han sigut triades les dues esmentades per un jurat compost per fotògrafs professionals i la Cort d’Honor, tal com indiquen les bases del concurs.

Avui, la futura Reina de les Festes de 2017, Alejandra Martín, que serà coronada el pròxim dia 7 de setembre, ho ha fet públic, juntament amb la regidora de Festes, Raquel París, i ha aprofitat per felicitar els guanyadors, així com per agrair als concursants la seua participació. Part de la futura Cort d’Honor les han acompanyades en la presentació, així com els professionals que han format part del jurat.

En els últims anys, la Regidoria convocava un concurs a través del qual els participants enviaven les imatges en format imprés per exposar, entre les quals únicament un jurat professional seleccionava la imatge guanyadora. “Amb l’objectiu que hi hagués més participació i més veïns i veïnes pogueren opinar, a través dels “m’agrada”, vam decidir activar aquest concurs en les xarxes socials, en el perfil de l’Ajuntament”, ha explicat la regidora, que ha valorat molt positivament els més de 2600 vots.

El primer i segon premi, a més d’ocupar la portada i contraportada del programa de Festes, compten amb una remuneració de 200€ i 100€ respectivament.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola