Notícies

Peníscola es prepara per acollir el Triatló de referència en la Comunitat
17 marzo 2017

Peníscola es prepara per acollir el Triatló de referència en la Comunitat

  • En la seua cinquena edició, l’Infinitri Half Triathlon, suma al voltant de 1000 inscrits d’un total de 16 nacionalitats
  • La prova tindrà lloc el pròxim 2 d’abril i comptarà amb 1990 metres de natació en mar oberta al voltant del nucli antic, un trajecte en bicicleta de 89,5 quilòmetres i la cursa a peu, es desenvoluparà en un circuit de 21 km per la Serra d'Irta.

Havent tancat la inscripció completant places, Peníscola prepara la celebració del triatló de major projecció i amb més participació de tota la Comunitat Valenciana.

Amb quatre edicions a les seues esquenes, la prova creix any rere any i compta per al pròxim 2 d’abril amb al voltant de 1000 triatletes, procedents de 16 països, que gaudiran de la singularitat del traçat i recorregut de la prova.

Els quasi dos quilòmetres tombolo rocós que sosté la ciutat antiga de Peníscola entre la platja Nord i la platja Sud; els 89,5 quilòmetres de trajecte en bicicleta que discorrerà per Càlig, Benicarló, Cervera del Maestrat i Sant Jordi, i la cursa a peu pel Parc Natural de la Serra d’Irta, converteixen aquest triatló “en una prova atractiva per la seua singularitat i el seu emplaçament, sobretot per la competició de natació, que és única” valorava el director esportiu d’Infinitri Esports, Manu García, de l’equip organitzador de la prova.

La prova, consolidada ja en el calendari anual de competició en el nostre país, “és una oportunitat per a la destinació turística, no sols de projectar-se coma excepcional escenari per a la pràctica de l’esport, sinó també per dinamitzar l’economia local fora de la temporada alta turística” ha valorat el mateix alcalde, Andrés Martínez, durant la compareixença davant els mitjans, en la qual ha destacat “la importància de comptar amb 1000 potencials prescriptors, a més de tots els seus acompanyants que gaudeixen, a més de la prova esportiva, de l’oferta patrimonial i l’entorn natural de la nostra localitat”.

L’alcalde ha destacat, així mateix, l’impuls i incentiu que la prova dóna als triatletes locals, patrocinant la seua participació en coordinació amb el club local.

Durant el cap de setmana en què es desenvolupa la prova, l’ocupació hotelera superarà el 90% de les places hoteleres disponibles, es durà a terme un mercat d’artesania i diverses activitats prèvies a l’inici de la competició, que tindrà lloc el diumenge entre les 8 i les 15 hores, aproximadament.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola