Notícies

Peníscola presentarà els seus Plats de Cine durant les festes de la Magdalena a Castelló
17 marzo 2017

Peníscola presentarà els seus Plats de Cine durant les festes de la Magdalena a Castelló

  • La Plaça de les Aules és el lloc triat per realitzar l’espectacle de cuina
  • Els restaurants integrants del Club de Producto Peñíscola Gastronómica proposen la degustació d’una tapa inspirada en les produccions audiovisuals que ha acollit la ciutat de cine. A més, serviran racions d’un arròs del receptari tradicional

Aprofitant la celebració de les festes en la capital de la Plana, Peníscola presentarà la seua gastronomia local als castellonencs i ho farà en un dels epicentres de l’activitat festiva, la Plaça de les Aules.

El pròxim dijous, a partir de les 12.30h, els xefs integrants del club de qualitat en el sector de la restauració de la localitat, mostraran als veïns i veïnes de Castelló la nova especialitat en la qual treballen en les seues cuines.

Els Plats de Cine són creacions gastronòmiques vinculades a les sèries i pel·lícules que ha acollit la ciutat en la seua història recent, plats inspirats en Game of Thrones, El Cid, El Chiringuito de Pepe o les pel·lícules de Berlanga.

En aquesta ocasió, aprofitant la gran afluència de gent que generen les festes, l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola proposa, amb l’organització d’aquest espectacle de cuina, mostrar amb una tapa l’idil·li entre la Ciutat a la Mar i la indústria audiovisual.

Peníscola de Cine és la nova marca que la localitat aposta per promocionar, "amb l’objectiu de reforçar la posada en valor de la nostra relació amb el cinema i la televisió, així doncs, incloem les experiències gastronòmiques a la proposta global del nou producte, que inclou la visita als escenaris dels rodatges" ha explicat l’alcalde, Andrés Martínez, “una nova excusa per proposar visitar Peníscola també des del nostre entorn de proximitat, des de les comarques properes i la resta de la nostra província”

Aquesta mateixa setmana el mateix alcalde ha rebut als representants dels xefs que duran a terme la presentació, que també inclouran la degustació d’arròs del receptari tradicional. Amb la finalitat d’ultimar els detalls d’aquesta acció promocional, la Regidoria de Turisme ha estat treballant en la logística de la demostració gastronòmica que du a terme amb la col·laboració de la Colla Rei Barbut de Castelló.

Vídeo promocional Peñíscola Plato de Cine
https://youtu.be/1GwEIGpJhYs

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola