Notícies

Peníscola arranca el macropont amb el Mercat Nadalenc
03 diciembre 2016

Peníscola arranca el macropont amb el Mercat Nadalenc

  • Des d’aquest cap de setmana i fins al pròxim, la plaça de Santa Maria, ubicada al cor de la ciutat antiga, acull un mercat inspirat en la tradició nòrdica amb propostes per a les compres nadalenques i activitats per als més menuts

El gairebé aqüeducte entre els festius de la setmana pròxima ha començat a Peníscola amb l’arribada dels primers visitants i turistes i el muntatge del Mercat de Nadal, inspirat en la tradició germana.

Des d’aquest cap de setmana fins al pròxim, tots els dies, els comerços locals participen en el mercat nadalenc, ja tradicional en aquestes dates, amb casetes de fusta i ambientació. Els visitants podran conéixer l’oferta comercial de la ciutat, fent un passeig entre garlandes, flors de Pasqua i barrets de Pare Noel i fer així les compres per als pròxims dies, en un entorn singular, la ciutat antiga des del seu accés per la mar.

Dolços típics, decoració nadalenca, objectes per a regal o moda són algunes de les opcions que ofereixen les diferents casetes als visitants i curiosos que, a més, compten amb activitats en el mateix mercat, com jocs tradicionals, conta contes, taller d’escultura en gel, entre altres tallers per gaudir-ne en família. La corporació municipal, encapçalada per l’alcalde, Andrés Martínez, juntament amb la Cort d’Honor de les Festes, han donat per inaugurat aquest mercat, que farà les delícies dels pobladors i visitants al llarg dels pròxims dies.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola