Notícies

Peníscola celebrarà el dia de Tots Sants amb el cementeri municipal ampliat
27 octubre 2016

Peníscola celebrarà el dia de Tots Sants amb el cementeri municipal ampliat

  • La Brigada Municipal d’Obres està duent a terme les tasques prèvies de rutina per a l’embelliment i manteniment del cementeri
  • En els últims anys, sumant l’última ampliació, s’ha incrementat en 330 unitats d’enterrament la capacitat del recinte

Després de les últimes obres dutes a terme aquest mateix any, el cementeri municipal de Peníscola afronta la festivitat del primer de novembre amb major capacitat i nou aspecte.

La reforma en l’accés al recinte després de l’ampliació de 172 nínxols més en un creixement del mateix espai cap a la plaça contigua, donarà la benvinguda als visitants, que es preveu que vagen al cementeri municipal en els pròxims dies i testimoniaran l’actuació que s’ha desenvolupat en els últims mesos per augmentar la capacitat d’unitats d’enterrament.

A les últimes construïdes, ja referides, se sumen les incloses en les tres ampliacions anteriors, dutes a terme des de l’any 2003, i que van sumar 140, 100 i 90 nínxols respectivament, ampliant un total de 330 nínxols fins ara.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha realitzat la visita prèvia al cementeri, juntament amb els responsables de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis, per comprovar les tasques realitzades els dies previs a la celebració de Tots Sants.

Tradicionalment en aquestes dates, l’Ajuntament realitza accions de millora en l’entorn, jardineria i pintura d’aquest espai municipal; tasques que se sumen als treballs rutinaris que du a terme el personal de la mateixa brigada al llarg de tot l’any.


Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola