Notícies

Peníscola inicia el compte enrere per a les Festes Patronals
20 agosto 2016

Peníscola inicia el compte enrere per a les Festes Patronals

  • La proclamació de la Reina i Dames d’aquesta edició de les festes tindrà lloc el 7 de setembre
  • El programa està ja tancat, compta amb 120 activitats que tindran lloc fins al 18 del mes que ve

Com és tradició, el pròxim dia 7 de setembre, la ciutat de Peníscola celebrarà l’inici oficial de les Festes Patronals en honor a la Mare de Déu d’Ermitana, amb les campanes al vol i el disparament de coets anunciadors.

Meritxell Cubells, la nova Reina de les Festes 2016, que declara sentir-se molt emocianada i impacient per viure les que seran “unes festes inoblidables”, protagonitzarà aquest acte en el qual estarà envoltada i acompanyada per la seua Cort d’Honor, formada per Laura Colom, Sol Mendoza i Loli Sánchez, així com per les dames infantils Ana Bayarri, Carla Colom, Coral Ayza, Lucía Marín, Rosa Damaret, Tania Vidal, Elia Hernández, Ingrid Hernández i Laia Castell.

Las Festes Patronals de Peníscola, d’Interés Turístic Nacional, s’estendran al llarg d’onze dies i acabaran el diumenge 18 de setembre, després de celebrar un total de 120 actes per a tots els públics. La responsable de l’àrea de Festes, Raquel París, subratlla que són “màgiques, pel seu caràcter emocional, festiu i cultural”. “Tot el món està invitat a gaudir-ne i participar amb nosaltres en els nostres dies grans”, afegeix la regidora.

París vol recordar també “la magnífica labor de la Reina i Cort d’Honor 2015 no només durant la setmana de festes, sinó al llarg dels 365 dies de l’any”. Així mateix, la responsable de l’àrea anima a les noves representants peniscolanes a “gaudir com mai d’aquests dies i a aprofitar-los al màxim”.

A poc més de dues setmanes perquè comencen les festes, la Regidoria de Festes ja està treballant en les tasques de coordinació del protocol oficial, de la mateixa manera que la Regidoria de Serveis, l’àrea de Governació i Policia Local i la Brigada Municipal d’Obres, que ja estan estructurant els dispositius de muntatge i gestió del trànsit per al correcte funcionament de tots i cadascun dels actes.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola