Notícies

Peníscola continua amb el Pla anual de Millora d’Infraestructures Esportives
02 agosto 2016

Peníscola continua amb el Pla anual de Millora d’Infraestructures Esportives

  • Les actuacions recents tenen per objecte la posada a punt de la gespa del camp de futbol Benedicto XIII

Durant aquest any, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola té previst dur a terme diferents actuacions de millora en les infraestructures i equipaments esportius del municipi, seguint la línia de treball dels anys anteriors amb els plans de manteniment i millora.

Les actuacions contemplades en el pal que ja s’hi han dut a terme, segons el previst, s’han centrat en la renovació d’aspersors del camp de futbol, la millora del tancament de la pista multifuncional de la Pl. de la Constitución, l’arranjament de desperfectes en els tendals de la terrassa del bar del camp, la revisió anual del desfibril·lador i la reposició dels elèctrodes, reparació del la màquina de neteja de pista i pis, canvi de les xarxes de les porteries, treballs per embellir instal·lacions com les grades, els corredors, el sostre dels vestidors i el gimnàs.

En els últims dies, a més, s’ha procedit a dur a terme les tasques de manteniment de la gespa “una inversió necessària per a l’ús de les instal·lacions” ha explicat la regidora de l’àrea, Raquel París, que ha comprovat personalment el bon desenvolupament de les tasques, amb l’objectiu de planificar-hi el manteniment en els pròxims mesos.

París ha volgut destacar “l’esforç de la Regidoria” i la importància “de les infraestructures esportives i d’oci saludable per al govern municipal en les quals, en els últims anys, ha dut a terme reformes i millores estructurals”. Amb aquesta última, l’àrea d’Esports garanteix la continuïtat i la millora en l’estat de conservació del camp de futbol, que allotja entrenaments i competicions amb més de 200 usuaris de diferents categories.


Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola