Notícies

Peníscola acollirà part del rodatge en exteriors, a Espanya, de la nova temporada de Juego de Tronos
03 junio 2015

Peníscola acollirà part del rodatge en exteriors, a Espanya, de la nova temporada de Juego de Tronos

HBO té l'honor de confirmar que part de la sisena temporada de Juego de Tronos es rodarà en diverses localitzacions naturals de les ciutats de Girona i Peníscola, entre altres. Informació més específica es publicarà més prop de la data de rodatge.

La gravació, programada per a enguany, es du a terme amb la total col·laboració dels Ajuntaments de Girona i Peníscola. Els seus alcaldes respectius, Carles Puigdemont i Andrés Martínez Castellá i les Film Office d'ambdues ciutats.

Els serveis de producció a Espanya estan a càrrec de Peter Welter Soler amb Fresco Film Services. CANAL+ és la cadena que emet Juego de Tronos an Espanya.

Basada en la sèrie de llibres bestseller de gènere fantàstic Canción de hielo y fuego, de George R.R. Martin, la sèrie de HBO, Juego de Tronos conclourà l'emissió de la cinquena temporada de deu episodis el juny, i començarà a rodar la sisena temporada a Belfast, a finals de juliol d'enguany. Els productors executius de Juego de Tronos son David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger i Bernadette Caulfield; els coproductors executius, Guymon Casady, Vince Gerardis i George R.R. Martin, i com a productors, Chris Newman, Greg Spence, Lisa McAtackney i Bryan Cogman.

La sèrie és una història èpica de traició i noblesa, ambientada en el continent de Ponent, on estius i hiverns poden durar anys.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola