Notícies

;
26 abril 2011

XVIII Trobada de Bandes de Música a Peníscola

Peníscola acull el dissabte pròxim, 30 d’abril de 2011, a partir de les 16 hores, la 18a edició de la Trobada de Bandes de Música de la Comarca del Baix Maestrat. Segons ha indicat la presidenta de l’Associació Musical Verge d’Ermitana de Peníscola, entitat organitzadora d’esta edició, Raquel Bayarri Bayarri en la roda de premsa oferida este matí, es comptarà amb la presència de 15 Bandes de Música  de la Comarca. Cadascuna de les Bandes participants realitzarà una cercavila que transcorrerà per diferents llocs de la localitat amb la finalitat que la música arribe a tots els racons. Així, segons ha indicat Bayarri, hi haurà tres punts de concentració de les Bandes: el Castell, des d’on baixaran pel portal Fosch i recorreran l’avinguda de la Mar; el Museu de la Mar, des d’on partiran i recorreran el Portal de Sant Pere, l’avinguda d’Akra-Leuke i l’avinguda d’Espanya; i, finalment, el Palau de Congressos de Peníscola, des d’on eixiran per recórrer el carrer del Mestre Bayarri i l’avinguda d’Espanya. Arribats a l’avinguda de la Mar, totes les bandes es reuniran al Passeig Marítim, on s’ubicarà el públic i les autoritats, i cadascuna interpretarà un pas doble. Finalitzades les actuacions, tots els músics interpretaran en conjunt l’Himne Regional Valencià sota la batuta del director de la Banda de Música de Peníscola, Salvador García Sorlí.

Per la seua part, l’alcalde de la localitat, Andrés Martínez Castellà, ha destacat la importància del que ha qualificat com “un gran esdeveniment musical que se suma a les propostes musicals que ja s’ofereixen a Peníscola al llarg de l’any i que, per tant, serà importantíssim per a Peníscola”, per la qual cosa anima  tots els veïns de la localitat a participar i gaudir d’esta cita musical que compta amb el total suport de l’Ajuntament. Martínez ha aprofitat l’ocasió per felicitar la presidenta de l’Associació Musical pel primer premi aconseguit per la Banda de Música al passat Certamen Provincial de Bandes de Música celebrat al Palau de Congressos de Castelló el passat diumenge 10 d’abril.

Per a més informació de la Trobada de Bandes, es pot consultar la pàgina web de l’entitat: www.bandamusicapeniscola.es Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola