Notícies

;
19 enero 2011

Peníscola arriba a Fitur amb força

Peníscola arriba a la cita anual a Madrid per a la Fira Internacional de Turisme, “amb força”, així ho valorava l'edil de l'àrea en el consistori, Rafael Suescun, qui ha destacat la inversió i el treball realitzat per a presentar tota l'oferta turística de la ciutat a Madrid.

Emparat per empresaris del sector de la ciutat, el Patronat Municipal de Turisme pretén, en aquesta ocasió, tal com destacava Beatriz Rosa, la gerent de l'ens, “promocionar el caràcter mediterrani de la destinació amb la seua oferta de patrimoni cultural i natural, i destacar-ne el producte nàutic” assegurava.

L’estand, de 70m2 i amb més de 20m de façana, “reprodueix els volums típics emblanquinats de l'arquitectura mediterrània i utilitza com a recurs de disseny les persianes enrotllables del nucli antic de la ciutat” explicava l'equip de disseny que ha realitzat l’estand, Benjamín Geensen i Yvan Ghost, els creatius que ja van realitzar l’estand per al municipi en la passada edició.

Els colors triats són els típicament mediterranis i els dominants en el paisatge del nucli antic de la ciutat, “el blau i el blanc, els colors mediterranis per excel·lència són els més representatius per a evocar en els visitants la sensació d'estar en la Ciutat a la Mar” assegurava Ghost. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola