Notícies

;
04 enero 2011

160 xiquets somriuen avui gràcies al Campus Solidari

Un centenar i mig de famílies s’han beneficiat de la recollida de joguets a través del Campus Solidari a la ciutat. La iniciativa de la Penya Barça Ciutat de Peníscola, juntament amb el cos tècnic del Campus d’Estiu, ha donat avui els seus fruits, per segon any, amb el lliurament de regals a les famílies més necessitades de la localitat.
Al voltant de 160 xiquets han acudit a la cita gràcies a la generositat i solidaritat dels xiquets i xiquetes participants en el campus que, de forma gratuïta i a canvi de l’entrega d’un joguet, van seguir els entrenaments del cos tècnic del Campus d’Estiu.
Segons la Creu Roja, que s’ha encarregat de realitzar el lliurament dels jocs infantils a les famílies més necessitades del municipi, en aquesta segona edició del Campus Solidari “s’ha assolit recopilar més del triple de joguets que els recollits l’any passat, xifra que ha superat totes les nostres expectatives" assegurava Isabel Calatayud, presidenta de la Junta Local de la ONG.
Per la seua banda, Jordi Sanz, president de la penya barcelonista, ha mostrat la seua satisfacció per la resposta del municipi davant la iniciativa impulsada des de l’agrupació, valoració que ha compartit amb el regidor de l’àrea d’Esports en el consistori, Jesús Ayza, qui ha destacat “la importància d’aquest tipus d’iniciatives relacionades amb la vida saludable i les bones pràctiques, com l’educació en valors i la solidaritat”.
A la cita ha acudit també la regidora de Serveis Socials en el consistori, María Jesús Albiol i la regidora de Joventut, Amparo Bayarri , que han volgut donar suport a la iniciativa “exemplar i solidària, que s’ha coordinat amb els Serveis Socials i la ONG” ampliava Albiol.
El Campus Solidari, en aquesta segona edició, ha arrancat amb una elevada participació i, segons Ayza, continuarà gaudint de bona salut en pròximes edicions, "ja que els veïns i veïnes de la localitat han demostrat de bon tros la solidaritat en aquests dies tan entranyables" cosa que, assegurava, “es repetirà”
Ayza ha volgut també recordar el paper de l’Ajuntament en l’activitat, que ha cedit les instal·lacions i ha col·laborat en la logística i l’organització de les jornades d’entrenament. Ayza ha agraït també la participació de la Penya Barça i del cos tècnic del Campus d'Estiu, així com la col·laboració de la Creu Roja, "sense tots els quals açò no hagués sigut possible" concloïa.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola