Notícies

;
19 noviembre 2010

Presentació de la II Mandarina Urban Down

Mandarina sportclub presenta la II edició del Mandarina Urban Down. Després de l'èxit de la passada edició, enguany es presenta una prova amb mes participació i un nou recorregut, que farà el nucli antic més accessible i amb menys trastorns als veïns.
L'agenda de la II Mandarina Urban down es presenta carregada tot el cap de setmana del 19 al 21 de novembre.
El divendres 19 donarà començament amb la presentació del recorregut i una petita exhibició de bicicletes de trial en el local Mandarina Club a les 23.00 hores.
El dissabte 20 tindrà lloc una de les sorpreses d'aquesta edició. La jornada començarà  amb els entrenaments oficials a les 17.30 hores pels carrers del nucli antic i seguirà amb una impressionant competició de "Dirt Jump" en la Plaça de Bous, que consisteix en al·lucinants salts acrobàtics amb bicicleta.
El diumenge 21 es disputarà el gruix de la prova, que donarà inici a les 09.00 hores del matí fins a aproximadament les 14.00 hores de la vesprada.
El recorregut de la prova començarà al Castell del Papa Luna i tindrà la meta en la platja Nord. En el transcurs de la prova circularan pels empinats carrers del nucli antic, sortejant diversos obstacles i escales.
Les competicions es dividiran per categories i edats compreses dels 6 als 50 anys. N’eixiran vencedors, els que realitzen el recorregut en el menor temps possible.
En finalitzar la prova, es procedirà al lliurament de trofeus en el Mandarina Club, al voltant de les 15.30 hores de la vesprada, on s’oferirà un aperitiu per a tots els participants.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola