Notícies

;
12 noviembre 2010

El Patronat de Turisme incrementa en un 10% el pressupost per al pròxim exercici

El Patronat Municipal de Turisme de Peníscola ha aprovat avui el pressupost per a 2011, per un total d’1.163.680€ , xifra que suposa un increment d'un 10% respecte al pressupost de l’any passat, que pujava a 1.053.080€. El pressupost ha rebut tretze vots a favor i dues abstencions, per part dels representants del grup municipal del PSOE i Bloc.
El nou document, que preveu les inversions per al pròxim exercici, ha estat “estudiat meticulosament per a utilitzar els recursos de la forma més eficient, per la qual cosa hem apostat per incrementar partides estratègiques com la publicitat o les activitats promocionals, així com la partida destinada a la potenciació del sector nàutic en la ciutat”, assegurava Rafael Suescun, president de l'ens.
La partida que s'ha vist minvada en aquest cas ha estat la de personal, a causa de la rebaixa de salaris regulada pel govern durant enguany.
En canvi, les partides que han experimentat major increment són les de publicitat, que s'ha vist multiplicada en un 400% i la d'actuacions per a la promoció que superen, en el seu conjunt, els 500.000€ .
Finalment, la novetat d'aquest exercici, és la inclusió de l'aportació del Patronat al Pla de Competitivitat per a la promoció del sector nàutic en la població, un pla finançat per l'administració central, l'autonòmica i la local que compta amb aquesta primera aportació 125.000€.
En la sessió, que ha estat presidida pel mateix alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, s'han retut comptes de les últimes activitats realitzades pel Patronat i la previsió d'activitats per al present mes, entre les quals es troben el viatge a Viena per a la recepció oficial dels membres del Patronat per part del govern austríac. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola