Notícies

;
12 noviembre 2010

El diputat provincial, Rubén Ibáñez, inaugura les classes d'alfabetització digital

Rubén Ibáñez, diputat provincial i vicepresident quart de la Diputació de Castelló, ha donat avui per inaugurades les classes d'alfabetització digital a Peníscola. Durant la visita a l'aulari del curs, Ibáñez ha anat acompanyat per l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez i el regidor delegat de l'àrea de Modernització, Jesús Ayza.
Les classes, organitzades per a col·lectius en risc d'exclusió tecnològica, es desenvoluparan fins a mitjans del mes de desembre i estan finançades per la Diputació Provincial i organitzades per la fundació OVSI.
Ibáñez ha destacat la importància de contribuir des de l'administració a reduir la bretxa digital entre els nadius digitals i els col·lectius en risc d'exclusió tecnològica, sobretot en un moment que l'Administració s'acosta al ciutadà a través de les noves tecnologies.
Per la seua banda, l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, ha agraït a la Diputació la seua contribució a l'alfabetització electrònica i ha destacat l'esforç de l'Administració local en la modernització, cosa que el mateix Ibáñez ha reiterat, afirmant que Peníscola “és referent en la província”. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola