Notícies

;
08 octubre 2010

Peníscola es consolida com una de les destinacions de referència en rendabilitat i ocupació turística en la Mediterrània

El president del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, Rafael Suescun juntament amb la gerent, Beatriz rosa, han fet balanç de la temporada d'estiu i han comentat la previsió del pròxim pont i futures accions de Patronat.
El balanç de la temporada ha estat més que positiu, basant-se en els informes publicats per l'INE i el baròmetre d'impacte turístic d’Exceltur.
Les dades reflecteixen que Peníscola ha estat el municipi amb el preu i el percentatge d'ocupació més alt en comparació dels municipis de Múrcia, Comunitat Valenciana, Balears, excepte Eivissa, i Catalunya, excepte Sitges “ que han mantingut el preu més alt, però han baixat un 22% l’ocupació, mentre que a Peníscola la mitjana d'ocupació de tot l'estiu, ha estat de quasi el 100%” declarava Rafael Suescun.
És de ressaltar que tots aquestes dades són referents a l'ocupació i preu de municipis de gran oferta hotelera.
També ha afegit que els municipis d'Andalusia situats per sobre de Peníscola, són municipis “que han d'estar ací, ja que tenen nombroses infraestructures com camps de golf, ports esportius, centres d’equitació, el que deixa a Peníscola en cert desavantatge”.
Rafael Suescun també afegit “l'única competència deslleial que pateix  Peníscola és per part del govern central, que no permet millorar el municipi”, en clara al·lusió a les nombroses peticions de l'alcalde Andrés Martínez, per a la definitiva construcció del port esportiu.

Per la seua banda, la gerent del Patronat Municipal de Turisme ha comentat les activitats previstes per a aquest pont, com les I Jornades Gastronòmiques de Llagostí i Polp de la Llotja de Peníscola, i ha declarat, “l'activitat en el Patronat no cessa i ja estem preparant les pròximes  fires per a la promoció del municipi i en breu acudirem a la fira Aratur a Saragossa, a un fòrum turístic, sobre el desenvolupament i integració de l'esport en turisme a Benidorm”. Al seu torn també avançat que en les dates del pont de desembre es realitzarà un mercat nadalenc i en els dies de cap d'any es realitzarà un mercat medieval.
Comentades totes les dades Rafael Suescun ha aprofitat l'ocasió per a “donar les gràcies a tots els empresaris de Peníscola que fan possibles que aquestes dades siguen tan bones, i solament ens queda seguir treballant igual de fort perquè Peníscola seguisca estant en aquests percentatges tan favorables”.

Respecte al pròxim pont, les previsions d'ocupació són d'entre un 95% i un 100%.


Destacar que el pàrquing de Voramar romandrà obert de forma gratuïta durant el pont i fins que se n’adjudique l'empresa explotadora.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola