Notícies

;
23 septiembre 2010

El Palau de Congressos de Peníscola ofereix dansa, concerts i diversos espectacles per als pròxims mesos

El director de programació del Palau de Congressos de Peníscola, Juan José Porcar, ha presentat en roda de premsa la programació d'aquest espai per als mesos d'octubre, novembre i desembre de 2010. Porcar ha estat acompanyat de Rafael Suescun, president del Patronat de Turisme de Peníscola.

El director de programació del Palau ha afirmat, en la seua intervenció, que la programació de tardor del Palau està adreçada a un gran ventall de públic, tant turistes com autòctons, i que es complementa perfectament amb l'oferta turística de la zona.

Així mateix, ha manifestat que, un trimestre més, l'Ajuntament ha estat el motor més important d'aquesta programació, ja que el Palau és l'escenari escollit per a la celebració de molts dels actes organitzats pel consistori.

Porcar ha sumat alguns actes més a la programació que avui s'ha presentat, i que no estan reflectits en el dossier de premsa, com són: un certamen de música, el dia 1 de desembre, organitzat per la Conselleria de Benestar Social, la presentació en els pròxims dies de la Mandarina’s Cup, i la V Convenció Game Stop, sobre jocs d'ordinador.

Per la seua banda, Suescun ha manifestat el seu agraïment a Castelló Cultural per la seua aposta per Peníscola, ja que es presenta una programació de qualitat, tant en els cicles amb els quals compta, com en totes les activitats programades per als pròxims mesos.

A més, ha assegurat que es tracta d'una programació molt completa, amb activitats i concerts totes les setmanes, i fins i tot el cap de setmana.

La programació de tardor del Palau començarà el 2 d'octubre amb el concert que oferirà l'Orquestra Simfònica de Peníscola dins del XXV Cicle de Concerts de Música Clàssica Ciutat de Peníscola. El 17 d'octubre tornarà el cicle Les Bandes al Palau, amb l'actuació de l'Associació Musical Verge de l’Ermitana de Peníscola, i el dia 31 la Banda Santa Cecília de Sant Mateu oferirà un concert dins del mateix cicle.

El 14 de novembre actuarà l'Orquestra Unió Musical Santa Cecília d'Onda, dins del cicle Els Bandes al Palau. Un dels esdeveniments més esperats serà el 21 de novembre, quan la dansa òmpliga el Palau amb la representació de la coneguda obra El Trencanous de Txaikovski, de la mà de la companyia The Crown of Russian Ballet i amb la participació d'alumnes de l'Escola Ballet Lupe de Benicarló.

El 27 de novembre hi haurà un concert homenatge a Santa Cecília, oferit per l'Associació Musical Verge de l’Ermitana de Peníscola, el 28 torna Les Bandes al Palau amb l'actuació de l'Agrupació Musical Santa Cecília de Canet lo Roig, el 12 de desembre actuarà l'Associació Musical Santa Cecília d'Alcalá de Xivert.

El 17 de desembre tindrà lloc una audició didàctica, que se centrarà en la dansa flamenca, i que durà per títol Al compàs per la pau. Aquesta actuació correrà a càrrec de la companyia de dansa Mar d'Algaravia i el grup Tabadà de percussió.

Aqueix mateix dia se celebrarà el concert de Nadal de l'escola de música de Peníscola. El 18 de desembre el Palau acollirà el Festival de Nadal del CIP El Peixet, i el 25, l'arribada de Pare Noel, per a lliurar els regals als més menuts de la casa.

Finalment, el dia 26 de desembre actuarà l’Associació Musical Sant Jordi, dins del cicle Les Bandes al Palau. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola