Notícies

;
01 septiembre 2010

Comença la ruta més refrescant de l'estiu

Des d'avui i fins al pròxim dia 7 de setembre, onze locals de Peníscola ofereixen una tapa i la beguda especificada en el menú per només 3€, dins de la ruta gastronòmica Xancles i Tapes.
En la cinquena edició, a més de l'habitual funcionament del cupó a signar per part dels restaurants i bars a mesura que el participant avance en la ruta, Xancles i Tapes preveu multitud de novetats.
La primera consisteix a l'avaluació del concurs en el qual concorren els restaurants i bars participants. Fins a la present edició, els clients valoraven les tapes amb l'objectiu de premiar a la millor, la millor presentació i també, la millor atenció al client. En aquest cas, a més dels mateixos clients, hi haurà un jurat professional que valorarà les dues primeres categories, “el nivell de les tapes ha estat tan alt en els últims anys, que hem decidit apostar per professionals per a avaluar també el treball dels restauradores” asseguraven des de Todomaestrat, organitzador de la ruta.
Com a novetat, enguany, també s'ha inclòs una dotació pressupostària als premis, així que els locals guardonats després del recompte de vots, rebran 300€ per premi en cadascuna de les tres categories “un esforç que es fa des de l'organització perquè considerem important l'esforç i l'alt nivell de les tapes d'anys anteriors i volem premiar així els restauradors participants” asseguraven.
Com a curiositat, enguany, s'ha inclòs en les tapes en oferta una per a celíacs, sense gluten, i un dels patrocinadors de la prova, Gran Hotel Peñíscola, ofereix en les seues instal·lacions tapes també sense gluten i aptes per als al·lèrgics a l'ou i a la lactosa.
Quant als participants, seguiran tenint opció a diversos regals i, per descomptat, a les xancletes. La novetat referent a això en aquesta edició, és que l'organització posa a la disposició dels participants les samarretes de la ruta i, hauran d'arreplegar-les juntament amb les xancletes, a l'oficina de l'Estació Nàutica, la qual s’acaba d’estrenar com a col·laboradora de la iniciativa.
Els premis als quals optaran aquells que acaben la ruta són cinquanta sessions de spa en els hotels Acuazul, Ágora, Peñíscola Plaza Suites i Gran Hotel Peñíscola; així com altres tantes entrades per a dues persones per a visitar el Castell de la ciutat.
Per a la promoció de la ruta, l'organització ha engegat una pàgina web www.chanclasytapas.com i ha activat canals de comunicació en diferents xarxes socials, organitzant un concurs previ en el qual s'ha sortejat ja un cap de setmana en la Ciutat a la Mar.
“La iniciativa, ja consolidada, és una cita ineludible dins de l'agenda d'activitats d'oci que programa o en les quals col·labora el Patronat Municipal de Turisme” assegurava la gerent de l'ens, Beatriz Rosa, qui, a més, ha valorat “molt positivament que les empreses col·laboren amb l'administració en aquest tipus d'iniciatives”.
L’any passat, durant els set dies de la ruta gastronòmica, els nou establiments participants van servir al voltant de 5.000 tapes, xifra que l'organització espera mantenir o incrementar enguany. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola