Notícies

;
02 agosto 2010

El VI Campus de Futbol Formatiu tanca el teló

El passat divendres dia 30 va posar punt i final el VI Campus de futbol formatiu que organitza la Penya Barça de Peníscola i que es realitza en l'estadi Benedicto XIII de Peníscola on 90 xiquets participants van ser els absoluts protagonistes.
La clausura va comptar amb el directiu Joan Rey de l'àrea social del FC Barcelona  en la seua representació i amb el exjugador del FC Barcelona Pichi Alonso, capitanejant l'equip de coordinadors del campus.
En acabar, es va fer lliurament en el mateix camp de futbol, d'un baló per a cada participant i després es van traslladar tots al Mandarina cafè, principal patrocinador de l'esdeveniment, per a realitzar el lliurament de medalles, diplomes, regals del FC Barcelona a cada xiquet participant i els trofeus individuals per als mes destacats així com medalles per als guanyadors del concurs de tirs de penals.
Van realitzar els parlaments Manuel de José, vicepresident de la Penya Barcelonista, Àngel Pichi Alonso coordinador del Campus, Andrés Martínez alcalde de la localitat i Joan Rey, directiu del FC Barcelona.
En finalitzar l'acte, els xiquets participants van poder gaudir d'un copiós berenar, mentre gaudien de les seues últimes hores de Campus.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola