Notícies

;
26 julio 2010

Cinqué Torneig de Vòlei Platja Mandarina

El torneig de Vòlei Platja Mandarina celebra la seua cinquena edició els dies 7 i 8 d’agost, convertint-se en l’activitat estrella de Mandarina Sportclub, l’associació esportiva creada per albergar esdeveniments esportius organitzats per Mandarina Club, de Peníscola.
Per a aquesta edició es preveu la participació de més de 180 persones de tot el territori espanyol, que disputaran el torneig en les modalitats de 3x3 i 2x2 mixt. Les jornades de partits començaran a les 09.00 hores del matí i acabaran a les 20.00 hores de la vesprada, a les instal·lacions que s’ubicaran per al torneig a la platja Nord, enfront del Mandarina Club.
En aquesta edició, els participants i visitants comptaran amb unes instal·lacions que estran dividides en sis pistes, grades, una pantalla gegant en la pista central, dos tendals i una cabina de DJ que animarà les jornades amb música.
El lliurament de premis, obsequis i altres sorpreses es realitzarà el diumenge, en acabar el torneig, i tots els participants podran gaudir d’un berenar d’obsequi.
Les inscripcions romandran obertes fins el dia 5 a la web de Mandarina Club o al mateix local.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola