Notícies

;
09 julio 2010

Peníscola incrementa l'oferta d'activitats d'estiu

Aquest matí els regidors de Benestar Social, Turisme, Educació i Cultura, han informat de les activitats preparades per a l'estiu en les seues respectives àrees.
La regidora de Benestar Social, Maria Jesús Albiol, ha comentat estar satisfeta de les activitats organitzades, fent especial èmfasi en la consolidació de la Escola d’Estiu de l’1 de juliol al 27 d'agost, ja que “any rere any s'augmenten les activitats que realitzen els xiquets a l'aire lliure, dins i fora del centre en les nombroses excursions que realitzen”. Des de l'àrea de Benestar Social destaquen: del dia 16 al 31 de juliol “Exposició d'Art Solidari” en l'edifici Sociocultural; el Dia de la Bandereta de la Creu Roja el dissabte 17 de juliol i el 7 d'agost “Campanya social a favor de la AECC local “ amb taules en diferents punts de la ciutat.

Per la seua banda el regidor de Turisme, Rafael Suescun ha manifestat la seua satisfacció per l'increment en l'oferta d'activitats gratuïtes per a aquesta campanya estival, i declarava que “gràcies al Taller d'Ocupació ens és possible realitzar tantes activitats noves enguany”.  Enguany des del Patronat de Turisme s'han organitzat, a més de les visites guiades que ja es venien fent aquests anys, com la Historicoartística, la Monumental, la Nocturna i la Marinera, s'han incrementat amb la visita “El Secret de Peníscola”,  la visita infantil “Aventura a Peníscola” i la Visita especial “Festes Patronals”, totes elles amb temàtiques noves sobre els secrets de la figura del Papa Luna i teatralitzades per als xiquets.
A més com a novetat enguany també s'oferiran visites guiades en anglés i francés com a mostra de l'interés del Patronat de Turisme per cobrir les necessitats del turista internacional.

Quant a les altres activitats noves per a la temporada, s’ha de ressaltar la “ludoplatja” amb activitats lúdiques infantils en la platja Sud, la Gimcana per la Marjal i els “Els Follets de la Marjal”, que consisteixen en conta contes i jocs infantils per a la conscienciació mediambiental entre els més menuts.
Rafael Suescun, també ha comentat referent a això, que  “actualment els temes mediambientals  han pres un gran pes turístic i a poc a poc estem dinamitzant la Serra d’Irta  com un altre al·licient turístic”, mostra d'això són les noves rutes a peu i amb bici per la serra.

Finalment, la regidora d'Educació i Cultura, Matilde Guzmán  ha manifestat “ la consolidació de tots  festivals culturals que ja es realitzen tradicionalment, com a referents turístics, dins d'un marc  tan específic com és el turisme cultural”.  Els actes culturals són  el VII Festival Internacional i Jazz de Peníscola, el IV Festival de Teatre per a Públic Familiar i el XI Festival Internacional de Música i Dansa Tradicional de la Comunitat Valenciana”.

A totes aquestes activitats cal afegir les ques es vénen fent des de fa anys de caràcter més esportiu, com el torneig de Volei Platja, l'Aeròbic i el Tai-txí a la platja, o les activitats per a realitzar en família com el cinema en la platja.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola