Notícies

;
06 julio 2010

Presentació del VI Campus de Futbol Formatiu

El dissabte 3 de juliol es va presentar en el Palau de Congressos de Peníscola la VI edició del Campus de Futbol Formatiu que organitza la Penya Barça d'aquesta localitat amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Van intervenir en els parlaments, Jesus Ayza, regidor d'Esports de Peníscola, Jordi Sanz, president de la Penya Barcelonista Ciutat de Peníscola i els directors tecnicoesportius Luis Adell, Joaquin Reverter i Jose Bollado. Van disculpar la seua absència Angel Pichi Alonso que va acudir a un acte amb els veterans del Barça a Formentera i Andrés Martínez, alcalde de Peníscola, per un casament familiar.

Jordi Sanz en el seu parlament es va mostrar més que satisfet amb els 77 participants d'enguany, malgrat que la xifra és un poc menor que l'any passat, a causa de la crisi i que gràcies a l'èxit d'aquest campus se n'han fet més en diverses poblacions del voltant, encara que sense arribar a les xifres d'aquest.

Dels 77 participants, 25 són de Peníscola, 15 de Vinaròs, 11 de Benicarló i 24 de poblacions com Alcanar, Terol, Saragossa, Arganda del Rey, i fins i tot de Suècia.

El president va comentar als assistents les 2 noves principals novetats del campus, com que els primers 45 inscrits tenien un viatge gratis per veure un partit del F.C. Barcelona al Camp Nou (amb partit i data, depenent del club, ja que és una promoció que aquest organitza). Luis Adell va donar a conèixer el nom dels agraciats per ordre de pagaments en el banc.

L'altra novetat era la presentació del nou principal col·laborador, el Pub Restaurant Mandarina, que va estar representat pel seu gerent, Antonio, el qual va presentar les noves samarretes per a aquesta edició. A part de les 2 samarretes per alumne, també tindran uns pantalons, un pol d'equipament de carrer, una gorra, una pilota, un diploma acreditatiu i molts regals i trofeus .

Jesús Ayza, regidor d'Esports, va destacar altra vegada la gran participació d'alumnes i la consolidació d'aquest acte esportiu que s'organitza cada estiu amb el seu èxit corresponent. A part, també va lloar la labor de la Peña Barcelonista i del restaurant Pub Mandarina per la seua total implicació en temes esportius de la ciutat.

Per altra banda els directors tècnics van explicar als alumnes i pares les normes del campus, així com el funcionament esportiu del mateix. Tots, al finalitzar, es van citar a les 16.30 h en el camp municipal de Peníscola Benedicto XIII, on començarà ja a rodar el baló. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola