Notícies

;
06 julio 2010

Jimmy Carter visita el Castell de Peníscola

Jimmy Carter, expresident dels Estats Units d’Amèrica i premi nobel de la pau, va visitar el castell de Peníscola el 4 de juliol passat. En el seu recorregut, va ser acompanyat en tot moment pel director del Castell, Jordi Pau, que va guiar i informar a l’il·lustre visitant i la seua família.

Carter va mostrar gran interés per l’origen templari del castell, per la figura de Benet XIII i, sobretot, per la conservació i el manteniment de la fortalesa. Hi va visitar totes les dependències i va admirar les vistes espectaculars que s’aprecien des de les terrasses del castell. Tant ell com els seus familiars van escoltar amb atenció les explicacions del director del castell, que va respondre a totes les preguntes que li van formular.

Al final de la visita, l’expresident va ser obsequiat amb un exemplar del Libro de las consolaciones, de Pedro de Luna i amb un DVD del castell, obra de Pilar Diago. El director del castell, Jordi Pau, es va acomiadar de Carter i de la seua família amb la frase següent: “senyor Carter, si el castell parlara, avui li agrairia que ens haja honrat amb la seua visite i també li agrairia els esforços que ha fet per lluitar en pro de la llibertat, la dignitat i la pau entre els hòmens”. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola