Notícies

;
23 junio 2010

Peníscola espera un pont de Sant Joan al complet

La Ciutat a la Mar comença fort la temporada turística d'estiu amb el pont de Sant Joan, “les xifres que barallem són esperançadores i esperem que milloren fins i tot amb el pas dels dies” assegurava el president del Patronat de Turisme de la ciutat, Rafael Suescun.
Les dades que es tenen al Patronat auguren un percentatge d'ocupació superior al 92%, “que podria convertir-se en un ple total en les nits del dijous i divendres” assegurava l'edil.
La tendència a la reserva d'última hora es confirma en aquest cas, de nou, “al voltant del 70% de les reserves s'han realitzat en els últims deu dies” afirmava Suescun.
A més, les últimes dades llancen una clara tendència que es consolida, “la reserva a través d'Internet està suposant al voltant del 65% de les reserves ja” ampliava l'edil.
Atesa la festivitat de Sant Joan i el festiu que suposa en la comunitat autònoma de Catalunya, el percentatge de turistes procedents d'aquesta comunitat és elevadíssim.
La celebració del Magic Summer i la multitud d'activitats per al públic familiar previstes, “fan preveure un ple total també en els carrers, ja que les activitats a l'aire lliure per a tots els públics, seran la tònica dominant en aquest pont” explicava Suescun.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola