Notícies

;
21 junio 2010

Dissabte passat es van celebrar les finals provincials de la Copa Federació en el Pavelló Municipal de Peníscola

Durant tot el dissabte, el Pavelló Municipal de Peníscola es va convertir en el centre d'atenció del futbol sala de la província, en disputar-se les finals de la Copa Federació que organitza la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, a través del Comité de Futbol Sala i la Delegació de Castelló.
És de destacar el poder de convocatòria i la presència en gran nombre d'aficionats, familiars i membres de diferents clubs, els quals van omplir de color el pavelló peniscolà i van animar els seus equips, regnant sempre l'esportivitat i el bon ambient que hi ha entre tots els equips provincials.
A les 10.30 del matí van començar les finals amb la disputa del partit, en categoria infantil entre el Playas Castellón F.S. i el C.D. Vinaròs F.S., amb victòria dels segons per 1-0 després d'un partit molt igualat on els porters van ser protagonistes.
La sessió matinal es tancava a les 12.00 hores amb la final cadet, en la qual l'equip Playas Castellón F.S. es va imposar per 1-0 a l'AAVV La Unión F.S. de Vila-real, en un altre partit igualat en el qual les oportunitats de gol no van ser aprofitades.
La competició es va reprendre a les 16 hores amb la final femenina, en què l'equip L'Alcora es va imposar per la mínima, 2 a 1, al Feme Castellón Club F.S., en un partit molt disputat per part d'ambdós quintets amb emoció fins al final.
La final juvenil va començar a les 17.30 hores i va ser en la que més es va moure el marcador, enfrontant-se el C.D.F.S. Segorbe Construcciones Carrascosa i el Playas Castellón F.S., amb victòria final dels castellonencs per 7-5.
Restava la final sènior, en la qual es van enfrontar dos equips amb una forma molt diferent de veure aquest esport. El Moldeazul Vilasport de Vila-real, amb joc tècnic es va enfronar a Les Useres F.S. Huevos Sales, un equip més veterà, amb un joc més físic i amb dos jugadors jóvens que hi destacaven. Els de Vila-real van ser justos vencedors per 4 gols a 0.
Després de l'acabament de cada partit, es va obsequiar els equips amb els trofeus que acreditaven al campió i al subcampió de cada categoria a més de banderins i pins per a tots els jugadors i tècnics. En va realitzar el lliurament el representant de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Juan Antonio García, el vocal del col·lectiu arbitral, Vicente Cano, l'alcalde de la Ciutat a la Mar, Andrés Martínez, el regidor de Festes, Agustín Roca i el secretari del Peníscola FS, Manuel Sierra. Per part de la FFCV, es va fer també lliurament d'un detall commemoratiu d'aquestes finals de Copa Federació 2010 a l'Ajuntament de Peníscola i al Club Peníscola FS per la seua col·laboració en aquestes finals. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola