Notícies

;
18 junio 2010

Presentades les finals de la Copa Federació de Futbol Sala 2010

Ahir, dijous 17 de juny, el Mandarina Terraza Club de Peníscola va ser l’escenari per acollir la presentació de les V Finals Copa Federació 2010 a la província de Castelló.

Les finals es disputaran aquest dissabte en el Pavelló Municipal de Peníscola i estan organitzades per la FFCV, amb la col·laboració del Club Peníscola FS i el patrocini de l’Ajuntament de Peníscola.

A l’acte van assistir el coordinador general del Peníscola FS, Carlos Pallarés, el representant de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Juan Antonio García, el president del col·lectiu arbitral, José Miller, l’alcalde de la Ciutat a la Mar, Andrés Martínez, el regidor d’Esports, Jesús Ayza, i el president del Peníscola FS, Carlos García.

El representant de la federació va aprofitar l’acte per felicitar el club peniscolà pel seu ascens a la Primera Divisió A i els va animar a seguir en la seua línia per poder escalar a la Divisió de Plata. Va destacar que la festa esportiva d’aquest dissabte és un digne colofó per a aquest esport a Peníscola. Per la seua banda, el president del club va agrair la designació de Peníscola i, respecte al club que presideix, va afegir que ell és partidari de tindre els peus a terra i anar treballant dia a dia. El regidor d’Esports va recordar amb nostàlgia que aquest trofeu que es disputarà dissabte ja el va aconseguir el Peníscola FS l’any 2007. Va tancar l’acte l’alcalde, Andrés Martínez, per a indicar que aquest esport està aconseguint que la gent vaja al pavelló i que des de l’Ajuntament se seguirà donant suport a iniciatives esportives com aquesta festa del futbol sala provincial que se celebrarà dissabte.

Les finals i horaris seran els següents:
 
10.30 h Final Infantil (Playas Castellón FS – CD Vinaròs FS)
 
12.00 h Final Cadet (AAVV La Unión FS – Playas Castellón FS)
 
16.00 h Final Femenina (L’Alcora FS – Feme Castellón Club FS)
 
17.30 h Final Juvenil (CDFS Segorbe Const. Carrascosa – Playas Castellón FS)
 
19.30 h Final Sènior (Moldeazul Vilasport – Les Useres FS Huevos Sales) Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola