Notícies

;
07 junio 2010

Peníscola assisteix a la I Gala Provincial de Turisme

El Patronat Municipal de Turisme i una nodrida representació d'empresaris locals del sector van acudir a la I Gala Provincial del Turisme a Castelló, celebrada a l'Aeroport Costa del Azahar.

Durant l'esdeveniment, representants polítics i empresaris van debatre sobre les tendències del sector i van reivindicar les actuacions clau per al desenvolupament turístic de la zona, com les infraestructures de comunicació. L'A68, l'AU o el Corredor Mediterrani, van anar algunes de les qüestions analitzades.

HI va haver premis i reconeixements i, sobre tot, "l'escenificació de la voluntat comuna d'avançar i seguir reivindicant el que és necessari per al creixement del sector en la província" assegurava el primer edil de la localitat, Andrés Martínez, qui va assistir a la gala amb la delegació del govern municipal assistent.

Peníscola, en una posició de lideratge en el sector dins de la província i de la Comunitat, va tenir un paper important en la Gala, amb una assistència "important" d'empresaris del sector en el municipi.

Carlos García Barragán, president de l'Agrupació d'Empresaris Turístics de la ciutat, també va acudir a la cita, així com el president del Patronat Municipal de Turisme, Rafael Suescun, els quals encapçalaven la representació del municipi en el sopar.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola