Notícies

;
04 junio 2010

Peníscola rep set operadors turístics portuguesos

Peníscola va acollir ahir un taller, format per set majoristes portuguesos, organitzat per la Cambra de Comerç de Castelló.
Els operadors turístics han visitat Peníscola per a conèixer l'oferta turística de la província de Castelló.

La Cambra de Comerç de Castelló va agrair als operadors turístics la visita i la predisposició a conèixer la província. A més de l'emissió d'un vídeo en el qual es mostraven els principals atractius turístics de la província, els directors comercials dels hotels van poder reunir-se personalment amb cadascun dels operadors amb la finalitat de mostrar-los l'oferta turística dels seus respectius hotels.

La visita dels operadors turístics portuguesos suposa la possibilitat d'obertura d'un mercat proper i amb possibilitats d'atraure a un gran nombre de turistes a la costa Mediterrània, molt diferent a la costa Atlàntica portuguesa.

L'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, assegurava que “l'interior i la costa són un matrimoni que en la província de Castelló s'uneix”.
A més, va assegurar que “Peníscola té aspectes diferenciadors a tota la província quant a qualitat en establiments i seguretat i qualitat en les platges, la qual cosa la converteix en la quarta potència turística d'Espanya, gràcies al seu ric patrimoni, destacant el Castell del Papa Luna i a la seua heterogènia fauna i flora, concretada en el Parc Natural de la Serra d’Irta”.

El primer edil de la Ciutat a la Mar va “assegurar estar oberts a qualsevol suggeriment proposat pels germans europeus”.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola