Notícies

;
07 mayo 2010

Peníscola acudeix a la cita turística de Bilbao

Una delegació de l'Ajuntament i el Patronat Municipal de Turisme ha assistit a la convocatòria de la fira de Bilbao dedicada a la informació del públic final. “Habitualment les fires d'aquestes dimensions són molt útils per a les destinacions com nosaltres perquè tractem directament amb el turista que ja ens ha visitat i vol tornar o bé amb possibles futurs turistes que vénen a interessar-se amb propòsit de visitar-nos” explicava Rafael Suescun, president de l'ens.
El turista basc suposa, per nombre d'arribades, el quart mercat emissor per a Peníscola, després del turista madrileny, català i valencià, “d'ací la importància d'assistir a aquesta fira, actuació que enguany per primera vegada hem complementat amb l'assistència a la cita turística de la capital guipuscoana, Sebatour”, ampliava Beatriz Rosa, gerent del Patronat.
Peníscola assisteix a Expovacaciones dins de l’estand del Patronat Provincial. La Ciutat a la Mar atendrà els interessats en un taulell dins de l’estand en el qual s'han donat cita, també, representants polítics del municipi, com l'alcalde, Andrés Martínez, i l'edil de Platges, Agustín Fresquet.
Martínez, per la seua banda, ha recordat la “importància del turista que prové de la zona nord del nostre país a la recerca de les bondats de la mediterrània i els recursos patrimonials de la Ciutat a la Mar, del qual cal tenir cura, mimar i complir amb les seues expectatives” assegurava.




Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola