Notícies

;
29 abril 2010

Peníscola acudirà al Dia de la Persona Emprenedora

L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local ha confirmat avui l’assistència de Peníscola, a través d’una delegació municipal, al Dia de la Persona Emprenedora.
El pròxim dia 18 de maig, a la Fira de València, a iniciativa de la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació, se celebra aquesta jornada dedicada als emprenedors de la Comunitat.
Amb tallers i activitats, l’oferta de la jornada, “pot ser interessant per a tots aquells emprenedors que vulguen conéixer les últimes tendències i les oportunitats de negoci en un conjuntura com l’actual” assegurava Belén Miguel, l’agent d’Ocupació i Desenvolupament del municipi.
“El nostre objectiu és que els emprenedors de la nostra ciutat assistisquen a la jornada” assegurava l’edil de l’àrea, Rafael Suescun. Per això, la Regidoria està barallant la possibilitat d’organitzar una sortida, amb els empresaris locals que hi estiguen interessats, amb un autobús, en el qual també aniria la delegació municipal, que assistirà a l’esdeveniment.
Els interessats podran adreçar-se a l’Agència d’Ocupació, allí se’ls informarà dels tràmits per a la inscripció en la jornada i, a més, “aquells que consideren que poden optar als premis, podran inscriure’s en les diferents categories per a les Millors Empreses de Creació Recent” ampliava Belén Miguel.
En aquest cas, els interessats hauran d’adreçar-se a l’Agència d’Ocupació amb anterioritat al dia 3 de maig, i així poder omplir la inscripció i optar als premis en les seues distintes modalitats, com per exemple, millor empresa de dones, millor empresa cooperativa o millor empresa responsable amb el desenvolupament sostenible.
La presència de Peníscola en aquest Dia de la Persona Emprenedora “és important i segueix en la línia que estan seguint les Regidories de Turisme i Comerç, de treballar i col·laborar amb la iniciativa privada per a benefici de tots” assegurava Suescun.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola