Notícies

;
29 abril 2010

L'Associació Amics de la Cultura Espanyola col·laboren amb l'aprenentatge de llengües estrangeres

L'Associació d'Amics de la Cultura Espanyola de Peníscola, en col·laboració amb el Patronat de Turisme i la Regidoria de Cultura, s'ha oferit a realitzar classes addicionals de reforçament centrades en l'expressió oral, dins de la formació de la llengua alemanya que el CdT de Castelló ofereix actualment en la localitat als professionals del sector turístic, en les instal·lacions de la Universitat Popular.
Amb aquestes classes es pretén reforçar la pràctica de la llengua a través de converses amb nadius alemanys i austríacs pertanyents a l'Associació.
Aquesta formació s'emmarca dins de les accions impulsades des del Patronat de Turisme a petició dels empresaris, per a l'adaptació de la nostra destinació a nous mercats internacionals com l'austríac, que la Ciutat a la Mar rebrà el 2011 i 2012 dins del programa social Senioren Reisen.

20a edició del Mercat solidari

Un any més, l'Associació d'Amics de la Cultura Espanyola, realitzarà el mercat solidari el dissabte dia 8 de maig, d’11h a 20h, en les instal·lacions de l'edifici Sociocultural de Peníscola.  
Enguany els beneficis es destinaran a l’Escola de Música Ciutat de Peníscola.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola