Notícies

;
23 abril 2010

Peníscola celebra 25 anys de Moros i Cristians

L’associació cultural Moros i Cristians de Peníscola iniciarà la celebració del seu vint-i-cinc aniversari amb una gala al Palau de Congressos de la ciutat el pròxim dia 15 de maig, a partir de les sis de la vesprada.
“Una gala el punt de partida de la qual és la invitació a seguir molts anys més, mirant al passat i al futur” tal i com assegurava la conductora de l’acte, María José Medina.
Durant la presentació de la gala, el president de l’entitat, Antonio Albiol, ha explicat que la gala compta amb la participació de la totalitat dels 300 socis de l’entitat, “col·laboració sense la qual la gala no seria possible i per la qual em sento especialment orgullós” declarava.
El certamen té previst fer un recorregut a través dels 25 anys de vida de l’associació, recordar els fundadors d’aquesta, presidents, dames, moros de l’any i marranxonets que han ocupat un lloc de privilegi cadascun dels anys transcorreguts.
La gala ”promet emocions” assegurava Albiol i “apel·larà els sentits”, ampliava.
Durant dues hores, el públic podrà gaudir de diferents muntatges d’imatges, vídeos i músiques que “no deixaran ningú indiferent i suposaran un abans i un després en la forma de celebrar aquest tipus d’esdeveniments” assegurava David Inlines, realitzador de la gala.
Albiol, ha manifestat el seu agraïment a tots els socis “que s’han bolcat amb el projecte i que estan contribuint que la gala siga una mica de cadascun de tots”.
Les celebracions es dilataran al llarg de l’any, fins les Festes Patronals, en què les novetats en les desfilades i actes seran la tònica dominant.
Enguany, com a novetat, la festa mora s’iniciarà el dijous previ a les desfilades, s’allargarà fins el diumenge i es canviaran els dies en què les filades mores i cristianes prenen els carrers de la ciutat. En aquesta ocasió, serà divendres per la nit quan se celebre la desfilada inaugural dedicada al foc i serà dissabte quan es finalitze el desplegament de filades, dia en què es retrà homenatge a la mar Mediterrània.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola