Notícies

;
21 abril 2010

Viatge de familiarització de la majorista Hotelbeds a Peníscola

El cap de setmana passat, la majorista Hotelbeds, en col·laboració amb el Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, va realitzar un viatge de familiarització per a prop de 40 agents de viatges nacionals.
Els agents van estar allotjats a la ciutat, i procedien de diferents comunitats autònomes com Madrid, País Basc, Catalunya, Castella la Manxa, Balears i Comunitat Valenciana.
El Patronat de Turisme va organitzar unes visites guiades al Parc Natural de la Serra d’Irta i al nucli antic de la localitat, per a donar a conèixer entre els agents la riquesa patrimonial i natural de la qual disposa Peníscola.
Andrés Martínez, alcalde de la ciutat, juntament amb el president i la gerent del Patronat de Turisme, els van donar la benvinguda en l'inici de la visita guiada a la Ciutat.
“La promoció a nivell nacional sempre ha estat una de les nostres prioritats, i poder donar a conèixer la nostra ciutat a les persones que han d'informar i comercialitzar en les agències de viatges minoristes sobre Peníscola als futurs turistes, és fonamental” declarava Martínez.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola