Notícies

;
20 enero 2010

Peníscola sorprén a Fitur

Peníscola ha inaugurat el seu nou estand en la trentena edició de la Fira Internacional de Turisme, Fitur, a Madrid. Després de mesos de treball, Peníscola es mostra a professionals i públic final en la fira que, per xifres, és la més important del sector en el món.

Del nou estand, el major dels municipis de la província, amb 70m2 de superfície, destaca el seu marcat caràcter mediterrani, on predominen els colors blaus i blancs “que evoquen la sensació d'estar en el nucli antic de Peníscola” tal i com comentava el dissenyador de l’estand, Benjamin Geensen.

L’estand reproduïx la vista que oferixen els baluards que envolten el recinte emmurallat del nucli antic, exercint de balconada a la mar, “per això, la importància del predomini d'aquests colors amb marcat caràcter marítim” explicava l'equip de disseny.

A més, s'ha reproduït la imatge d'un dels carrers del nucli antic, amb imatges dels seus peculiars carrers empedrats i les balconades que omplin de flors els carrerons de Peníscola.

Diverses fotografies més complementen l'oferta visual amb la finalitat de promocionar la gastronomia típica, el turisme de naturalesa, el patrimoni i el turisme cultural. Un mosaic d'imatges que contribueixen a projectar la imatge de Peníscola com a destinació completa, “amb oferta per a tots els gustos, turisme congressual i de negocis, turisme cultural, turisme nàutic i el tradicional turisme de sol i platja” explicava el president del Patronat Municipal de Turisme, Rafael Suescun.

Quant a les novetats, enguany destaquen els articles de marxandatge, que “s'han seleccionat tenint el compte el disseny global de l'estand i l'interés per arribar al públic familiar” assegurava Beatriz Rosa. Per això, s'han preparat uns equips per a visitants amb articles destinats al públic familiar i els xiquets, com globus, piruletes amb la imatge de Peníscola, enganxines i diversos articles relacionats amb la destinació i aquest segment.

Després de al inauguració, l'agenda del primer dia està completa. Durant el matí, s'han succeït les reunions mantingudes entre professionals a l'estand, així com reunions i negociacions amb agències i operadors turístics nacionals i internacionals.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola