Notícies

;
04 enero 2010

Cinquanta xiquets i xiquetes han pogut obrir un regal aquest Nadal gràcies al Campus Solidari

Mig centenar de famílies s'han beneficiat de la recollida de joguets a través del Campus Solidari en la ciutat. La iniciativa de la Penya Barça Ciutat de Peníscola, juntament amb el cos tècnic del Campus d’Estiu, ha donat avui els seus fruits amb el lliurament de regals a les famílies més necessitades de la localitat.
Al voltant de 50 xiquets han acudit a la cita gràcies a la generositat i solidaritat dels xiquets i xiquetes participants en el campus que, de forma gratuïta en canvi del lliurament d'un joguet, van seguir els entrenaments del cos tècnic del Campus d'Estiu.
Segons la pròpia Creu Roja, que s'ha encarregat de realitzar el lliurament dels jocs infantils a les famílies més necessitades del municipi, en aquesta primera edició del Campus Solidari "s'ha assolit recopilar més de cinquanta joguets, xifra que ha superat totes les nostres expectatives" assegurava Isabel Calatayud, presidenta de la Junta Local de l'ONG.
Per la seua banda, Jordi Sanz, president de la penya barcelonista, ha mostrat la seua satisfacció per la resposta del municipi davant la iniciativa impulsada des de l'agrupació, valoració que ha compartit el mateix edil de l'àrea d'Esports en el consistori, Jesús Ayza, qui ha destacat “la importància d'aquest tipus d'iniciatives relacionades amb la vida saludable i les bones pràctiques, com l'educació en valors i la solidaritat”.
A la cita ha acudit també, la regidora de Serveis Socials en el consistori, María Jesús Albiol, la regidora de Joventut, Amparo Bayarri i la regidora de Cultura, Matilde Guzmán, que han volgut donar suport la iniciativa de la Regidoria d'Esports juntament amb la Penya Barcelonista.
El Campus Solidari, en aquesta primera edició, ha arrancat amb una elevada participació i, segons Ayza, continuarà gaudint de bona salut en pròximes edicions, "ja que els veïns i veïnes de la localitat han demostrat amb escreix la seua solidaritat en aquests dies tan entranyables" cosa que, assegurava, "s'haurà de repetir".
Ayza ha volgut també recordar el paper de l'Ajuntament en aquesta activitat, que ha cedit les instal·lacions i ha col·laborat en la logística i l'organització de les jornades d'entrenament. Ayza ha volgut també agrair la participació de la Penya Barça i el cos tècnic del Campus d'Estiu, així com la col·laboració de Creu Roja, "sense tots els quals, açò no haguera estat possible" concloïa. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola