Notícies

;
28 diciembre 2009

Peñísnadal estrena l'edifici sociocultural

Un nou any, Peñisnadal obri les portes als més menuts amb una oferta “variada i amb novetats” explicava la regidora de l'àrea de Benestar Social, María Jesús Albiol. Concretament, aquest saló infantil, estrena les instal·lacions del nou edifici sociocultural, recentment inaugurat; a més de lema i tallers per als més menuts. “Aquest any tan especial hem decidit dedicar la temàtica de la decoració i les activitats a la ciutat” explicava la responsable de l'equip de monitors que aquests dies es faran càrrec de les activitats de Peñisnadal, per això la silueta del nucli antic de Peníscola està en cada racó d'aquesta singular fira infantil.
L'oferta per als xiquets i xiquetes entre 2 i 15 anys inclou des de taller de pintura i manualitats, fins a modelatge, taller de maquillatge o jocs dirigits, tots relacionats amb la temàtica de la present edició.
Els videojocs, que tanta expectació van despertar en l'edició passada, tornen a estar presents, “amb gran èxit des del moment de la inauguració” explicava la regidora.
Peñisnadal estarà obert des d'avui i fins al dia 3 de gener amb l'única excepció del dia d'Any Nou, d'onze del matí fins a les dues de la vesprada, amb un equip de dotze persones a càrrec de la direcció i supervisió de les activitats, “una oportunitat fantàstica per a compartir amb els més menuts de la casa aquests dies de vacances de Nadal” manifestava l'alcalde, Andrés Martínez, també present durant l'inici del saló infantil.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola