Notícies

;
23 diciembre 2009

El comerç de Peníscola sorteja el primer xec-regal de la campanya de Nadal

Amb motiu de l'arribada de les compres nadalenques, la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Peníscola, juntament amb el Patronat Municipal de Turisme, activava una campanya per a la dinamització del comerç local.
Amb l'eslògan Jo compro a Peníscola, i tu?, es proposava als veïns i veïnes del municipi que compren els articles per a regalar en aquestes dates en els comerços de la localitat, “i més d'un centenar han participat de la iniciativa” assegurava l'edil de l'àrea, Rafael Suescun, que ha acompanyat a l'alcalde en el buidatge de paperetes a l'urna del sorteig.
Avui, el Palau de Congressos ha congregat a  representants dels establiments adherits a la campanya i a alguns dels compradors participants en el sorteig per a, amb l'ajuda d'una mà innocent, procedir a l'extracció del bitllet premiat.
La sort ha recaigut en Joaquín Roig, veí de la localitat que ha arreplegat el xec-regal de mans d'Andrés Martínez, el primer edil.
El guanyador disposa d'una llista dels establiments adherits  a la campanya, que sumen una trentena,  on podrà canviar el bonus pels articles que seleccionarà el premiat.
“Pensem que incentivar la compra a través d'aquest tipus d'iniciatives mobilitzarà els veïns a comprar en el municipi” assegurava Suescun “i per a ser la primera edició estem molt satisfets de la resposta dels veïns i veïnes del municipi”.
La campanya comercial continuarà fins el pròxim dia  5 de gener “i esperem que la gent seguisca animant-se a comprar els seus regals en la nostra ciutat” comentava el primer edil.
Tal i com comentava Martínez, Peníscola disposa d'un  teixit empresarial que supera les 300 activitats comercials minoristes, la qual cosa pot suposar l'existència d'entorn a 170 establiments i més de 8000m2 de superfície comercial. Menuts i mitjans negocis “que volem dinamitzar i contribuir al seu creixement” assegurava l'alcalde.
La recent aprovació del Pla d'Acció Comercial i a sol·licitud d'entrada en la xarxa AFIC, així com la campanya de Recíscola o aquesta mateixa campanya de Nadal, “posen de manifest la voluntat conjunta d'empresaris i administració d'aposta forta pel sector” assegurava. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola