Notícies

;
16 diciembre 2009

L'Ajuntament inicia les tasques de neteja del Passeig Marítim després del temporal

Després del temporal marítim dels últims dies, l'Ajuntament de Peníscola ha iniciat les tasques de neteja del passeig marítim. “Des de l'inici del temporal els  serveis de seguretat i neteja han estat pendents de les zones amb el risc d'inundació, però no ha estat fins que ha amainat el temporal quan hem iniciat les tasques de neteja de la zona” explicava l'alcalde del municipi, Andrés Martínez.
El primer edil ha supervisat avui les faenes de desembós  de la canalització que discorre paral·lela al passeig fins a l'estació de bombeig i la neteja del mateix vial.
“Dos excavadores i diversos equips de neteja s'han posat ja avui en marxa i estaran el temps necessari per a deixar el passeig i la platja en les millors condicions” assegurava el primer edil.
El passeig marítim, que està tallat al trànsit en la zona nord, es va inundar a causa del temporal de mar, “una cosa que, per desgràcia, ocorre quan aquest tipus de temporals assoten la costa de la província” manifestava Martínez.
Amb l'objectiu d'eradicar, d'una vegada per sempre, aquesta problemàtica, quan iniciava el temporal el mateix alcalde es va posar en contacte amb la prefectura provincial de Costes, que depén del Ministeri de Medi Ambient, per a sol·licitar “amb la major urgència possible, un estudi del cas i la proposta de solucions per a la problemàtica de la zona nord del passeig marítim de la ciutat” explicava l'alcalde.
Avui, després d'iniciar les tasques de neteja i condicionament de la zona afectada, l'alcalde s'ha reunit i ha supervisat l'estat de la zona de la urbanització Voramar, una de les més afectades, amb el cap provincial de Costes, Ignacio Gil, per a avaluar els danys i contrastar amb els veïns els efectes de l'aigua.
L'alcalde ha manifestat la seua intenció d'enviar un informe a Costes reclamant solucions. Gil, per la seua banda, ha indicat la seua voluntat de remetre la informació al Ministeri i, ha accedit a la petició de Martínez d'elaborar un pla de ruta perquè l'administració local puga realitzar tasques de prevenció i organització de dispositius especials durant aquest tipus de temporals.
Martínez ha manifestat la “necessitat que el Ministeri, que és qui té les competències en aquest àmbit, actue de forma contundent en la zona per a evitar els efectes dels temporals que, desgraciadament, es repeteixen any rere any”.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola